Vaša košarica je prazna

O nama

Kavana pizzeria Rikula

Kavana Pizzeria Rikula nalazi se na uglu Heinzelove i Banjavčićeve ulice u Zagrebu. Svojom lokacijom dostupna je svim gostima – bilo da se radi o poslovnom ručku, ugodnoj večeri s obitelji ili kavi s prijateljima.
Elegantno i ugodno uređen ambijent zadužen je za dobru atmosferu i odgovarat će svim ljubiteljima fine kvalitetne kave i ukusne hrane, a vrhunski specijaliteti naših chefova zadovoljit će zahtjevna nepca svim naših gostiju.
Želite li ipak vruću i hrskavu pizzu ili toplu i slasnu tjesteninu pojesti u svom domu ili na poslu, nudimo uslugu brze i besplatne dostave.

O sastojcima

Osluškujući svjetske trendove te prateći želje i zahtjeve svojih gostiju, Kavana Pizzeria Rikula upotrebljava najkvalitetnije sastojke za pripremu jelâ. Kad su u pitanju povrće i dodacima jelima, u suradnji s malim OPG-ima brinemo da naši gostiju dobiju samo najbolje.
Ukoliko pizzu volite jesti na neki svoj način, dat ćemo sve od sebe da Vam udovoljimo i da Vam pripremimo pizzu baš onako kako volite.
Ili nam jednostavno dozvolite da Vas ugodno iznenadimo i garantiramo Vam da ćete biti zadovoljni.

Slastice

Pažljivo probran izbor slastica garantira da ćete objed završiti s užitkom. Uz kavu ili čaj dobro će Vam prijati  jedna od  torti u našoj ponudi.